PC symbol färg

Pilgrimsfärd till Assisi 2015

Reviderad information

Tid: 23 oktober - 1 november 2015


Resan: Pilgrimsresan sker med buss och till fots. Resan startar i Linköping på eftermiddagen fredag 23 oktober och vi anländer tillbaka till Linköping söndag 1 november. Tid och plats meddelas i god tid innan avresa.

Övernattning: På vägen till Assisi övernattar vi två gånger i Tyskland på vandrarhem. I Assisi & under resdagarna bor vi på hotell/vandrarhem. 
För att hålla nere kostnaderna bor vi i 2-, 4- och 6-bäddsrum. För den känslige rekommenderar vi öronproppar. Enkelrum är tyvärr inte möjligt.

Maten: Mat ingår till stor del i priset men några måltider, främst under resdagar och på plats i Assisi tillkommer - och de betalar man själv på plats. På tågstationerna är mackorna och salladerna goda och billiga. I Assisi är pizzorna nybakade och prisvärda.

Kostnad: För resa, logi och mat (med vissa undantag):
Barn upp till 12 år: 2 500:-
13-26 år: 4 000:-
27 år och uppåt: 5 000:-

Sök gärna bidrag från din församling.
En anmälningsavgift på 500:-/person betalas vid anmälan. Denna anmälningsavgift betalas ej tillbaka vid eventuellt återbud. Resterande betalning faktureras och ska vara betalad senast 25 augusti.

Anmälan: Du kan anmäla dig enskilt eller med din grupp/församling. Alla deltagare kommer att ingå i en pilgrimsgrupp om 8-10 personer som hjälper varandra under färden. Enskilda deltagare måste vara minst 18 år. Grupper från t ex en församling måste anmäla en vuxen ledare (minst 20 år) per 8 deltagare, som är med sin grupp hela resan. Gruppledaren har ansvar för sin grupp och hjälper deltagarna med det gemensamma programmet. Gruppledaren kommer att få särskild information närmare avresan. Ingen åldersgräns för grupper med gruppledare.
Vi välkomnar även familjer med barn samt äldre deltagare (ingen åldersgräns för familjer, föräldrar ansvarar för sina barn).

Anmälan görs via Pilgrimscentrums hemsida följ länk ANMÄLAN
Grupper anmäler sig på samma sätt eller kontaktar Pilgrimscentrum, Annika Landoff 0143-105 71 eller 013-24 26 83 för hjälp med anmälan.

Antalet platser är begränsat (300) och fördelas enligt principen "först till kvarn..." 

Sista anmälningsdag är 1 juni 2015

Mer information och förträffar kommer att ske under vår och sommar.

Arrangör: Linköpings stift och Pilgrimscentrum i Vadstena i samarbete med Birgittasystrarna i Vadstena, Stockholms katolska stift.
Pilgrimsfärden sker med stöd från Studieförbundet Bilda.

 

Här nedan finner du som är anmäld den information som har gått ut till anmälda.

Kontakt & frågor: 
Pilgrimscentrum 0143-105 71 

Projektledare:
Pilgrimspräst
Tomas Wettermark
013-24 26 86

Anmälan:
Annika Landoff 013-24 26 83 (säkrast förmiddagar)